Ένας και Ένας

Ένας και Ένας. Ανδρέας Πασπάτης και Βαγγέλης Μουλαράς. Stand up comedy show.

Μουσικό κουτί Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός.

Από Τρίτη 4 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη.

Ένας και Ένας

Ο Ανδρέας Πασπάτης αλλά και ο Βαγγέλης Μουλαράς, δύο κωμικοί με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, επιστρέφουν! Μετά την επιτυχημένη σειρά των καλοκαιρινών τους παραστάσεων, συγκεντρώνουν τα καλύτερα και πιο καινούρια τους κείμενα. Τώρα τα παρουσιάζουν στην από κοινού τους παράσταση με τίτλο «Ένας και Ένας». Έναρξη από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη στο Μουσικό Κουτί, στον Κεραμεικό.

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καλές επιλογές?  Νιώθετε πως κάθε φορά που καλείστε να διαλέξετε, θα προτιμούσατε να έχετε και τα δύο? Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς έρχονται στη σκηνή του Μουσικού Κουτιού. Κάθε Τρίτη, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από θέματα δέσμευσης και φοβίες, μέχρι ηλικιακές ανησυχίες, διαδικτυακό φλερτ, τις διατροφικές επιλογές και πολλά άλλα, προσφέροντας σας την καλύτερη κωμωδία που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να αγχώνεστε για τις επιλογές σας.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση. Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς σχολιάζουν και καυτηριάζουν την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς. Μια παράσταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Info:

Παραστάσεις: Κάθε Τρίτη στο Μουσικό κουτί, Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 90’

Γενική είσοδος: 8 Ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων: 690 641 8034/ 6978613005

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:

Ανδρέας Πασπάτης

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο. Η πρώτη solo του παράσταση «Τσάι Party» (Video) παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Επίσης το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμη, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx. Επίσης αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και πλέον συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Open Mic.

Βαγγέλης Μουλαράς

Ο Βαγγέλης Μουλαράς ξεκίνησε να κάνει stand up το 2014. Πολύ γρήγορα άρχισε να παίζει σε επαγγελματικές παραστάσεις και να μοιράζεται την σκηνή με πολλούς διακεκριμένους καλλιτέχνες του χώρου. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ κωμωδίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετράει παραστάσεις και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από το stand up, είναι ενεργός και στο YouTube. Όντας ο δημιουργός και παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής Τα Νέα Της Εβδομάδας.

Η Αποψάρα μου – για τους Youtubers

Σχολιάστε