Έχει αξία το Ραδιόφωνο

Έχει αξία το Ραδιόφωνο για τον Songs Fox Radio γιατί είναι εξαιρετική συσκευή που διαθέτει πολιτισμό. Επίσης συνέβαλε στην ανάπτυξη της πνευματικής και αισθητικής καλλιέργειας.

Το ραδιόφωνο ελαχιστοποίησε τις γεωγραφικές αποστάσεις φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιούργησε κοινή κουλτούρα όπως και κοινούς τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Το Ραδιόφωνο έχει ιδιαίτερη αξία γιατί δημιουργεί πολύχρωμες εικόνες και απελευθερώνει την φαντασία του ακροατή.

Εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας στα Ραδιοτηλεοπτικά, ένιωσα την ανάγκη να ξανακάνω αυτό που αγάπησα από παιδί. Έκανα αυτό το Site με σκοπό να συγκεντρώνει πολλά Παραδοσιακά ραδιόφωνα με νέα τεχνολογική μέθοδο αλλά και να προσφέρει ενημέρωση.

Έχει αξία ψυχαγωγική το Ραδιόφωνο

Το σημαντικότερο τεχνολογικό επίτευγμα που άλλαξε τους κανόνες επικοινωνίας και εισήγαγε άλλα δεδομένα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι το ραδιόφωνο.

Ο Songs Fox Radio μας προσφέρει ασταμάτητη διασκέδαση, παράλληλα μας εμπλουτίζει ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και πνευματικά ή και ηθικά.

Αδιαμφισβήτητα περισσότερο από ένα αιώνα το ραδιόφωνο κερδίζει την μέγιστη προτίμηση και είναι η πιο επαναστατική εφεύρεση. Αναμφίβολα έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. Ενώνει ανθρώπους, είναι τέχνη, πολιτισμός, άποψη και θέση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ρομαντισμό. Επίσης καταφέρνει και αγγίζει τους ανθρώπους σε ότι πιο ενδόψυχο έχουν. Το Ραδιόφωνο ήταν κι είναι μέσο έκφρασης των ερωτευμένων και έχει ψυχαγωγικό όπως και ενημερωτικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα κάνει τον ακροατή να πιστεύει ότι είναι μπροστά σε μία ορχήστρα ή ότι απέναντί του έχει τον εκφωνητή και ας είναι χιλιόμετρα μακριά. Το ραδιόφωνο αναπτύσσει την κρίση και αφήνει τη φαντασία του ακροατή να απεικονίσει όπως αυτός θέλει τους παραγωγούς.

Παλιά η ενημέρωση όπως και η ψυχαγωγία γίνονταν από το μικρό τρανζιστοράκι και τώρα από το internet! Υπολογιστής, tablet, κινητό, smart Tv, αλλά και tv box άλλαξαν τα δεδομένα. Ενημέρωση καθώς και ψυχαγωγία με το internet υπάρχει στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, το γραφείο, στον δρόμο, γενικά παντού. Η ψηφιακή τεχνολογία ενσωματώνει το κλασσικό ραδιόφωνο με μία νέα αισθητική των παραγωγών.

Ο Songs Fox Radio έχει αξία τεχνολογική γιατί με αυτήν έχει ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια που έβαζαν οι πομποί. Πλέον ακούγετε το ίδιο καλά σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιπλέον συνδυάζει τεχνογνωσία, πολύ μεράκι και αμέτρητο ρομαντισμό.