Αγγελική Βλαχάκη – Με ποιο δικαίωμα

Αγγελική Βλαχάκη – Με ποιο δικαίωμα, ένα τραγούδι για την έμφυλη βία. Μουσική και στίχοι: Αγγελική Βλαχάκη, Πελαγία Κελιδου.

Η 19χρονη Αγγελική Βλαχάκη γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Ελλάδα και σήμερα διαμένει στο Βέλγιο. Το μουσικό της ταλέντο το ξεδίπλωσε στην ηλικία των 11 ετών όταν ξεκίνησε να γράφει τα δικά της τραγούδια. Σήμερα παρουσιάζει επίσημα το τραγούδι της με τίτλο «Με ποιο δικαίωμα».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αγγελική έγραψε ένα τραγούδι με βάθος και ποιότητα. Με το δικό της τρόπο καταγγείλει τη μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας και της γυναικείας κακοποίησης. Επίσης με το τραγούδι αυτό η Αγγελική εμφανίστηκε στη σκηνή του The X Factor Greece. Προκάλεσε ρίγη όπως και συγκίνησης στην κριτική επιτροπή. Με συνοδεία την κιθάρα της, η Αγγελική μετέδωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με λιτό αλλά και αφοπλιστικό τρόπο. Μια ηχηρή φωνή απέναντι σε ένα κοινωνικό φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Το single κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και υπηρεσίες.

Αγγελική Βλαχάκη social

FacebookInstagramTik TokSpotify – επίσημο κανάλι της Αγγελικής στο YouTube.

Εγγραφείτε στο You Tube channel της Final Touch

Αγγελική Βλαχάκη – Με ποιο δικαίωμα. Μουσική και στίχοι: Πελαγία Κελιδου και Αγγελική Βλαχάκη.

Ενορχήστρωση – programming: Ερμής Βογιατζής.

Τύμπανα: Παντελής Καραγεωργιάδης
Μπασο: Γιάννης Σώκιαλης.
Κιθάρες: Βαγγέλης Κρίθαρης.
Πληκτρα: Ερμής Βογιατζής.
Φωνητικά: Δημήτρης Πάσιος, Βιργινία Σάντα, Αγγελική Βλαχάκη.

Ηχογράφηση – μίξη: Ερμής Βογιατζής / Real Sound Studio.
Παραγωγή: Γιώργος Βλαχάκης.

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Σχολιάστε