Αλκμάν live στην Αθήνα

Αλκμάν live στην Αθήνα στην νέα μουσική σκηνή Caja De Música.

Παρασκευή 9 Δεκέμβρη για μία και μοναδική εμφάνιση, ώρα έναρξης 22.00, Εισιτήριο: 10 ευρώ, για Κρατήσεις: 6944 610061.

Με πλήρη σύνθεση και όλο το ηχητικό τους οπλοστάσιο, επιστέφουν στον χαρακτηριστικό ημι-ηλεκτρικό ήχο τους. Μία συναυλία που θα τα έχει όλα. Τραγούδια από τους δύο δίσκους τους, Στην πόλη ανήκω – 2016 αλλά και Ξανά και Ξανά – 2021. Επίσης, ακυκλοφόρητα ολοκαίνουρια σε πρώτη παρουσίαση, παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα διασκευασμένα με τον δικό τους τρόπο. Ακόμη θα παίξουν κομμάτια από το νέο projectτου γκρουπ (Καππαδοκία) που είναι στο στούντιο.

Οι Αλκμάν είναι πρωτίστως μια παρέα συμφοιτητών του τμήματος Μουσικών Σπουδών. Μια μουσική οικογένεια που τα μέλη της είναι ξαδέρφια, ζευγάρια, κουμπάροι αλλά και φίλοι αδερφικοί. Παίζουν τη μουσική τους με μόνο γνώμονα τα κοινά τους βιώματα και την μαγεία της μουσικής τους συνύπαρξης. Αυτό τους οδηγεί διαρκώς σε νέες αναζητήσεις, ξεγλιστρώντας από τις δεσμεύσεις μουσικών ειδών και υφών. Αφηγούνται τις ιστορίες τους με χρώματα από την ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και τους κλασικούς και έντεχνους δημιουργούς. Παρέα με την αφέλεια τη ροκ όπως και με την ελευθερία της τζαζ. 

Αλκμάν live στην Αθήνα

Οι Αλκμάν είναι οι: Κυριάκος Καραμπερόπουλος, τραγούδι, κλαρίνο και φλογέρες, Δημήτρης Καζάνης, βιολί αλλά και τραγούδι. Αθηνά Τασούλα, κρουστά, μεταλόφωνο, μελόντικα και τραγούδι, Δημήτρης Σινάνογλου, πιάνο, κιθάρα αλλά και τραγούδι. Κώστας Αρσένης, άταστο ηλεκτρικό μπάσο και τέλος Βαγγέλης Κοτζάμπασης στα τύμπανα.

logo χέρια Άλκμαν

Fox

Σχολιάστε