Αναστασία Έδεν – Άνθρωποι μονάχοι

Αναστασία ΈδενΆνθρωποι μονάχοι, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια στην επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού. Η κυκλοφορία του digital single από την Walnut entertainment

Σε μουσική του Γιάννη Σπανού και στίχους του Γιάννη Καλαμίτση. Το τραγούδι «Άνθρωποι μονάχοι» έχει ξεχωρίσει αλλά και αγαπηθεί από την Βίκυ Μοσχολιού και την Χάρις Αλεξίου.

Η Αναστασία Έδεν – Άνθρωποι μονάχοι, δίνει νέα πνοή στο κλασσικό αυτό τραγούδι. Μια μοναδική επανεκτέλεση σε jazz μουσικό ύφος. Ο αείμνηστος Γιάννης Σπανός είχε αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό, δίνοντας στην ερμηνεύτρια θερμά συγχαρητήρια.

Η διασκευή αλλά και η ενορχήστρωση από τον Άρη Βλάχο. Επίσης το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί από τη Σελήνη Παπαγεωργίου σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό βίντεο με ρετρό αναφορές.

Η Αναστασία Έδεν έχει μια μακροχρόνια πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Ανάμεσα σε άλλα η συμμετοχή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μαρκόπουλο. Ακόμη στο Ηρώδειο με την παράσταση Dario Fo των Σταμάτη Κραουνάκη – Λίνα Νικολακοπούλου. Στην Επίδαυρο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη καθώς και στο θέατρο του Λυκαβηττού με τους Πυξ Λαξ. Επίσης σε μουσικές σκηνές όπως το Half Note Jazz Club και Sfigga MusicTheatre.

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργασία με τον συνθέτη Άρη Βλάχο. Μαζί δημιούργησαν τα album “Αυτά τα χείλη” και “Κάψτε το σπίτι” σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου. Επίσης και το single «Δεν φτάνει μόνο ν’ αγαπάς».

Η Αναστασία Έδεν και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο ετοιμάζει εκπλήξεις για το άμεσο μέλλον!

Σχολιάστε