Αναστασία – Αμαρτίες

Το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι των τελευταίων εβδομάδων ανήκει στην Αναστασία και φέρει τον τίτλο «Αμαρτίες». Το song έγινε Remix και από τον δικό μας Dj Panayioti Panayiotou.

Η 18χρονη Αναστασία και το πρώτο single της έγιναν viral μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok με ένα video διάρκειας μόλις 19 δευτερολέπτων. Ήταν όμως αρκετά, σε συνδυασμό με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, για να καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό.

Το single «Αμαρτίες» έγινε κορυφαίο trend στο TikTok σε ελάχιστες ημέρες, με τους χρήστες της πλατφόρμες να έχουν αναπαραγάγει τον επίσημο ήχο του τραγουδιού πάνω από 14.000 φορές, να έχουν δημιουργήσει τα δικά τους covers και remixes και να έχουν χαρίσει στο ακυκλοφόρητο τραγούδι και στο hashtag του πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές.

Οι «Αμαρτίες» είναι πλέον εδώ. Το νέο τραγούδι της Αναστασίας κυκλοφορεί από τη νεοσύστατη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα άκρως δυναμικό και κινηματογραφικό video clip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Ένα video clip μέσα από το οποίο η Αναστασία προβαίνει σε μία σπουδαία και συγκινητική κίνηση, στηρίζοντας το κίνημα #MeToo και περνώντας το μήνυμα ότι «η κακοποίηση είναι έγκλημα, όχι δικαιολογία».

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Αμαρτίες» υπογράφουν ο Γιώργος Καλογεράκος και η Daphne Lawrence.

Σχολιάστε