Ανδρόνικος – Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι

Ανδρόνικος – Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία των Arcade την οποία ο Ανδρόνικος ερμηνεύει απλά, αβίαστα και με πηγαίο ταλέντο. Μια δυναμική ρυθμική μπαλάντα γραμμένη από τους Arcade, την ομάδα των μεγάλων επιτυχιών. Ένα νέο τραγούδι με ήχο φρέσκο και σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, αποτελεί ένα από τα πιο τολμηρά τραγούδια της πορείας του.

Οι Ηθοποιοί Ντένια ΨυλλιάΜια νύχτα του Αυγούστου») και Αγγελική ΚιντώνηΗ Γη της Ελιάς») πρωταγωνιστούν στο video clip για το τραγούδι που ερμηνεύει ο Ανδρόνικος – Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα συνηθισμένο «σκηνικό» μιας ευτυχισμένης στιγμής, οι δύο ηθοποιοί κάνουν την ανατροπή. Όταν συναντιούνται ξαφνικά και νιώθουν πως υπάρχει απίστευτη χημεία μεταξύ τους…

Ο Ανδρόνικος έχει κάνει συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς όπως. Στέφανο Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλο, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Λάκη Παπαδόπουλο, Ευσταθία και με πολλούς ακόμη.

Αυτή η συνεργασία με την In Side Out Music Web Promotion θέλει να μας ταξιδέψει στον όμορφο μουσικό του κόσμο. Είναι σίγουρο ότι συνεχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μουσική του διαδρομή στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Fox

Σχολιάστε