Ασήμι και χρυσόσκονη

Ασήμι και χρυσόσκονη της Πηγής Λυκούδη και της Στέλλας Τζίβα. Ένα μουσικό album για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τα τραγούδια ερμηνεύουν με εξαιρετική ευαισθησία ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Βασίλης Γισδάκης και η Γεωργία Αγγέλου. Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε αριστοτεχνικά ο Βασίλειος Γρίβας.

Τραγούδια του album.

Γρηγόρης Βαλτινός – Η Γοργόνα επίσης Η Γοργόνα II.

Πέτρος Γαϊτάνος – Η Μπαλού.

Βασίλης Γισδάκης – Εγώ, Ο Κλόουν.

Γεωργία Αγγέλου – Το Πάρτι επίσης Ένας Βασιλικός.

Κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία MLK το νέο ψηφιακό album με τίτλο «Ασήμι και χρυσόσκονη». Είναι μια νέα πρόταση στην ελληνική μουσική και η αρχή ενός πολυσυλλεκτικού κύκλου τραγουδιών.

Ασήμι και χρυσόσκονη - Πηγής Λυκούδη

Όλα τα τραγούδια διαπνέονται από συναισθήματα, χρώματα, ονειρικές εικόνες, ποιητικό λόγο αλλά και πρωτότυπες μελωδίες. Η μουσική είναι της βραβευμένης συνθέτριας Πηγής Λυκούδη ενώ οι στίχοι της συγγραφέας και παιδαγωγού Στέλλας Τζίβα.

Ασήμι και χρυσόσκονη -  Στέλλας Τζίβα

Το album «Ασήμι και χρυσόσκονη» είναι ο καρπός της πρώτης κοινής συνεργασίας τους. Είναι μία προσφορά με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη τόσο στα μικρά όσο και τα μεγάλα παιδιά!

Τα τραγούδια κυκλοφορούν ψηφιακά από την MLK σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες ενώ στην πλατφόρμα youtube θα τα δείτε οπτικοποιημένα.

Fox

Σχολιάστε