Βαγγέλης Μολές – Aπόψε κάνω μια Ευχή

Βαγγέλης Μολές – Aπόψε κάνω μια Ευχή. Μια νέα πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα εισβάλλει στη ζωή μας και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Μολές.

Η μουσική ήταν πάντα μέρος της δικής του ζωής και το πρώτο τραγούδι που συνέθεσε και ερμήνευσε ήταν στην ηλικία των 13 ετών.

Η Alpha Records έγινε πρόσφατα η μουσική του οικογένεια και σας παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο « Aπόψε κάνω μια Ευχή »!

Ο Bαγγέλης Μολές συνθέτει μουσική και γράφει στίχους, εκφράζοντας την ψυχή του μέσα από ένα αισιόδοξο τραγούδι που θα αγαπήσουμε!

Ρυθμός, ένταση, χαμόγελο, αγάπη και όλη η θετική ενέργεια της νέας γενιάς είναι εδώ σε ένα τραγούδι που παρασέρνει σε χορό αυτό το Καλοκαίρι !

Το video γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μαρούδα.

Μας μεταφέρει το χρονικό μιας έντονης σχέσης που δεν έχει τελειώσει αλλά με μια πράξη η κοπέλα του αποδεικνύει την αγάπη του για αυτόν.

Με την εξαιρετική φωνή του, ο Βαγγέλης Μολές τραγουδά « Aπόψε κάνω μια Ευχή » και μας χαρίζει ακόμα ένα single που έχει αγαπηθεί πολύ.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο ερμηνευτής συνεχίζει τα live του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις του με τίτλο «Στα χνάρια του Καλοκαιριού», που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Βρείτε το στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Fox

Σχολιάστε