Βασίλης Ζιάκας – Με απειλείς

Βασίλης Ζιάκας – Με απειλείς από το βιβλίο – cd «Μουσικές φωτογραφίες και ιστορίες μουσικές».

Ο Βασίλης Ζιάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 με καταγωγή από την Ήπειρο. Έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, ΤΕΙ Αθηνών) και μεταπτυχιακό Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας (Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο).  

Είναι αυτοδίδακτος μουσικός (ακορντεόν) και εργάζεται επαγγελματικά από το 1990 σε πολλούς και διάφορους χώρους εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Έχει παίξει με πολλούς μουσικούς και συγκροτήματα στο χώρο του ρεμπέτικου, λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού με ποιο γνωστά ονόματα. Ιορδάνης Τσομίδης, Ρεπάνης, Μπέμπα Μπλανς, Κατερίνα Σκορδαλάκη, El Meya (Αλγερία). Έχει συμμετοχή ως μουσικός και τραγουδιστής στο cd «15 Αδέσποτα Ρεμπέτικα». Επίσης ως μουσικός σε cd των: Μανώλη Αγγελάκη, Νικολέτα Αναστασίου, Νίκου Ζουρνή καθώς και σε διάφορες ανεξάρτητες παραγωγές. 

Επίσης, δουλεύει ως μουσικός από το 1996, με διάφορες θεατρικές ομάδες και σε διάφορες παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ομάδες όπως: Όμμα Στούντιο, Θέατρο του παπουτσιού πάνω στο δέντρο, Modus Viventi, English Theater club, Cirko Cacivache, Inventis, Pasoumi Team, Bijoux de Kant,MAERZ BUEHNE, Dourgouti Island Hotel Project.

Έχει συμμετοχή στην τηλεόραση στο σήριαλ «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς». Επίσης στον κινηματογράφο στις ταινίες «Μια υπέροχη μέρα», «Γαμήλια νάρκη», «Φαντασία» (σε μικρό ρόλο), «Πίσω από τις θυμωνιές», «Greek salad» (Γαλλική ταινία), «Μιας πεντάρας νιάταΤα νεοκλασικά» και «Greek wedding 3».

Γράφει δικά του τραγούδια, στίχους και μουσική, επίσης τα τραγουδάει με συγκροτήματα σε διάφορους χώρους από το 1988. 

Κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο «Μουσικές φωτογραφίες και ιστορίες μουσικές» Ιούλιος 2022, Μια συλλογή τραγουδιών με ηχογραφήσεις από το 2013 έως και το 2022. 

Μέσα στο cd συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Με απειλείς»

Βασίλης Ζιάκας – Με απειλείς, η εισαγωγή που ακούγεται είναι από το κομμάτι «Γύρισε κοντά μου» των Γ. Πάριου και Θ. Πολυκανδριώτη

Official links 

sitefacebookyoutubespotify

Angels P R music Promotion

facebookinstagram

Σχολιάστε