Βασίλης Τερλέγκας – Έξι Γράμματα

Βασίλης Τερλέγκας – Έξι Γράμματα από την Real Music Greece κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή.

Οι στίχοι είναι του Δημήτρη Τσιανάκα ενώ η μουσική του συνθέτη μεγάλων επιτυχιών Μάνου Διόλατζη!

Μία ερωτική μπαλάντα που ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ο Βασίλης Τερλέγκας!

Βασίλης Τερλέγκας – Έξι Γράμματα, μ΄ ένα εξαιρετικό Videoclip σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου.

Βασίλης Τερλέγκας με γονείς αγρότες από το Πεύκο Καλαβρύτων όπου μεγάλωσε με τα τρία αδέρφια του. Από μικρή ηλικία το όνειρό του ήταν η ενασχόληση του με τη μουσική. Μέχρι που ο πατέρας του του αγόρασε μπουζούκι κι έτσι άρχισε να εκφράζει την αγάπη του για την μουσική.

Έγραφε τραγούδια, γελούσε και ήταν χαρούμενος … ήταν η αρχή της ζωής του, ο καλλιτέχνης άρχισε να αποκαλύπτεται. Χάρη στους θείους του Αλέκο και Θανάση Τερλέγκα άρχισε να τραγουδά σε δημοτικά πανηγύρια. Όμως η αγάπη του αλλά και η ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από τη σύνθεση και το τραγούδι τον κάνουν σε ηλικία 16 ετών να έρθει στην Αθήνα να ζήσει με τον αδερφό του. Πρώτο του ξεκίνημα η ταβέρνα ”Κανάρια”. Το πρωί στο σχολείο ενώ το βράδυ τραγούδι και ξενύχτι. Όπου κι αν πήγαινε τα μαγαζιά ήταν γεμάτα κι έτσι ξεκίνησε και την δισκογραφία.

Έχει πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και η συνέχεια σε όλα είναι όπως στα όνειρα του. Στα περισσότερα τραγούδια που έχει πει ο ίδιος έχουν την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα μουσικά έγχορδα όργανα, επίσης έχει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της παραγωγής.

Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες με τους Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου. Επίσης με Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους σπουδαίους ανθρώπους της μουσικής.

Social Media Real Music:

Facebook PageTwitterInstagram

Σχολιάστε