Βασίλης Τερλέγκας – Εγώ για σένα

Βασίλης Τερλέγκας – Εγώ για σένα, το νέο τραγούδι του κορυφαίου λαϊκού ερμηνευτή από την Real Music.

Οι στίχοι και η μουσική είναι του δημιουργού μεγάλων επιτυχιών Μάνου Διόλατζη! Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλά για την ερωτική απογοήτευση και τον χωρισμό μέσα από την μοναδική ερμηνεία του κορυφαίου Βασίλη Τερλέγκα, ενώ στο τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό Videoclip σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου.

Ο Βασίλης Τερλέγκας γεννήθηκε στο Πεύκο Καλαβρύτων όπου μεγάλωσε με τα τρία αδέρφια του, με γονείς αγρότες. Από μικρή ηλικία ονειρευόταν να ασχοληθεί με τη μουσική, μέχρι που του αγόρασε ο πατέρας του μπουζούκι και άρχισε να εκφράζεται.

Έγραφε τραγούδια, γελούσε και ήταν χαρούμενος… ήταν η αρχή της ζωής του, ο καλλιτέχνης άρχισε να αποκαλύπτεται. Χάρη στους θείους του Αλέκο και Θανάση Τερλέγκα άρχισε να τραγουδά σε δημοτικά πανηγύρια. Όμως η αγάπη του και η ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από τη σύνθεση και το τραγούδι τον κάνουν σε ηλικία 16 ετών να έρθει στην Αθήνα να ζήσει με τον αδερφό του. Πρώτο του ξεκίνημα η ταβέρνα ”Κανάρια”. Το πρωί στο σχολείο και το βράδυ τραγούδι και ξενύχτι. Όπου κι αν πήγαινε τα μαγαζιά ήταν γεμάτα κι έτσι ξεκίνησε και την δισκογραφία.

Έχει πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και συνεχίζονται όλα όπως τα είχε ονειρευτεί. Στα περισσότερα τραγούδια που έχει πει ο ίδιος έχουν την υπογραφή του, μπορεί και παίζει όλα τα μουσικά έγχορδα όργανα και έχει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της παραγωγής.

Έχει συνεργαστεί με τους Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους σπουδαίους ανθρώπους του χώρου της μουσικής.

Social Media Real Music :

Facebook Page: https://www.facebook.com/RealMusicgr/
Twitter: https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el
Instagram: https://www.instagram.com/real_music_label/


Σχολιάστε