Γιώργος Μαζωνάκης – Παρ’ τα όλα δικά σου

Γιώργος Μαζωνάκης – Παρ’ τα όλα δικά σου, με την κορυφαία ερμηνεία του ξεχωρίζει στην εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του μία διαχρονική επιτυχία της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008, στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου», που συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής black & white music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, είναι το έκτο single από το album «Παιδί Δικό Σου» και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Από το «Παιδί Δικό Σου» έχουν επίσης αποκαλυφθεί τα τραγούδια «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία, «Κλειδαριές» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα και «Ο Βυθός Σου» με την Δήμητρα Γαλάνη.

Σχολιάστε