Γιώργος Μαζωνάκης & Arash – Tora Tora

Γιώργος Μαζωνάκης & ARASH – Tora Tora (Boro Boro), αποτελεί μία διεθνή συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι. Συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (Περσικά) από τον Arash, με την υπογραφή του «παραγωγού – φαινόμενο» Topic!

Η ξεχωριστή αυτή διασκευή του «Boro Boro», με ελληνικούς στίχους από τον Μιχάλη ΚουινέληStavento, έχει ήδη ενθουσιάσει, ακούγεται δυνατά και θα αποτελέσει το No.1 hit του καλοκαιριού και όχι μόνο!

Από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο tik tok απόσπασμα από το official music video του «Tora Tora (Boro Boro)», τα αποθεωτικά σχόλια, τα likes και οι κοινοποιήσεις το έκαναν αμέσως viral!

Η μουσική συνάντηση των δύο super stars οπτικοποιείται με ένα διεθνών προδιαγραφών official music video! Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας, εικόνες χαράς, αισιοδοξίας και ελληνικής ψυχαγωγίας!

Το “Boro Boro” είναι το πρώτο single του Ιρανο-Σουηδού τραγουδιστή Arash, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005 και έχει γίνει τεράστια ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία σε πολλές χώρες!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας ερμηνευτής με κορυφαία πορεία άνω των 30 ετών, πλούσιο ρεπερτόριο διαχρονικών επιτυχιών, οι οποίες αγαπιούνται από όλο το φάσμα των ηλικιών, από γενιά σε γενιά, αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του!

Σχολιάστε