Δέσποινα Αδάμη – Κάνε με φωτιά

Δέσποινα Αδάμη – Κάνε με φωτιά, κυκλοφορεί από τον Καθρέφτη Ήχων Αληθινών, το mini CD. Ήδη ραδιοφωνική επιτυχία η μπαλάντα «Κάνε με φωτιά». Επίσης το electo – pop «Ξαφνιάζομαι» και το ζεϊμπέκικο « Με κούρασαν οι αγάπες»

Το  CD περιέχει 5 τραγούδια και είναι η πρώτη προσωπική της δουλειά. Στα τραγούδια του νέου CD, έχει γράψει μουσική και στίχους η τραγουδίστρια και μουσικός Δέσποινα Καρλή.

Ενορχηστρώσεις έχουν κάνει ο Νίκος Γεωργόπουλος και ο Τάσος Κατσούλης. Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Γεωργόπουλος, Τάσος Κατσούλης, Αργύρης Δαντίλης, Αντώνης Τζώρτζης, Κώστας Δήμου, Γιώργος Λυερός.

Στίχος για τον έρωτα και την αγάπη, ευαίσθητος αλλά και τρυφερός. Επίσης απλός, άμεσος και περιεκτικός, αγκαλιασμένος από ωραίες, χαρακτηριστικές μελωδίες, ποικίλων μουσικών χρωμάτων και ρυθμών. Ήχος σημερινός, μοντέρνος, έντεχνος αλλά και λαϊκός. Το  CD, καλύπτει αρκετές μουσικές προτιμήσεις, αφού περιέχει electro – pop, λαϊκή μπαλάντα, έντεχνη λαϊκή ρούμπα, σύγχρονο λαϊκό χασάπικο και ζεϊμπέκικο. Η Δέσποινα Αδάμη, άλλοτε τρυφερή και με ευαισθησία, άλλοτε δυναμική και με πάθος. Με τη δική της μοναδική ερμηνεία και με την ξεχωριστή, λαμπερή της χροιά, κατορθώνει να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές ύφους των τραγουδιών. Τελικά δημιουργεί ένα ευχάριστο και ομοιογενές μουσικό αποτέλεσμα, που το σφραγίζει ανεξίτηλα το δικό της προσωπικό στυλ.

Δέσποινα Αδάμη – Κάνε με φωτιά, στις ηχογραφήσεις έπαιξαν οι μουσικοί:

Μπουζούκι, Μπαγλαμάς, Κιθάρα  Κλασική:  ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.
Κιθάρες:  ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΝΤΙΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ.
Κιθάρες Ακουστικές Ηλεκτρικές:  ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΝΤΙΛΗΣ.
Πλήκτρα : ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.
Κλαρίνο  – Νέυ : ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ.
Βιολί : ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΕΡΟΣ.
Φωνητικά : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΑΠΠΑΣ.

Ηχοληψία-Μίξη=Studio Nikta(Τάσος Κατσούλης, Αντώνης Τζώρτζης)
Mastering=Studio Nikta(Αντώνης Τζώρτζης)

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 2022ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Μουσικός και τραγουδίστρια έχει σπουδάσει ακορντεόν στο Εθνικό Ωδείο. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με διάφορα μουσικά σχήματα της Αθήνας και επαρχίας, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού. Ερμηνεύει παραδοσιακό και νησιώτικο, ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, ρετρό, νέο κύμα, ελαφρολαϊκό, έντεχνο αλλά και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με Μαίρη Λίντα, Σταμάτη Κόκκοτα, Νάσια Κονιτοπούλου, Μιχάλη Βιολάρη, Μαρίνα Βασιλάκη, Θανάση Κομνηνό, Τασία Βέρρα, Ηλία Καραγιάννη, Λέλα Παπαδοπούλου, Άγγελο Καλαβρυτινό, Δέσποινα Καρλή. 

Επίσης με τους συνθέτες Μιχάλη Τερζή και Δημήτρη Παναγόπουλο. Δισκογραφικά έχει πρωτοεμφανιστεί στα συλλογικά CD «Στροφές Αθανασίας» και «Συνάντηση», ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους Κώστα Παπαϊωάννου και  μουσική Δημήτρη Παναγόπουλου. Επίσης συμμετείχε στο έργο «5 CD MEΓΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ», της FM RECORDS και συγκεκριμένα στα σεγόντα ολόκληρου του «CD2 Σταμάτης Κόκκοτας», σε ενορχήστρωση Μιχάλη Τερζή, όπως και σε vocals στο έργο «Γέφυρα Ρίου Αντιρίου» (soundrack) που συνέθεσε ο ίδιος συνθέτης. Tο CD Κάνε με φωτιά είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική παρουσία.

Σχολιάστε