Δέσποινα Λαγονίδου – Έπαψα να σ αγαπώ

Δέσποινα Λαγονίδου – Έπαψα να σ’ αγαπώ σε μουσική του ταλαντούχου Περικλή Παπαδόπουλου και στίχους του Σπύρου Θεοδώρου, Η νέα κυκλοφορία από την εταιρεία Καθρέφτης.

Πρόσφατα έγινε γνωστή με την πρώτη της επιτυχία “Όσα τραγούδια” σε μουσική Πάνος Μπλέτζας, επίσης τους στίχους υπέγραψε ο Σπύρος Θεοδώρου. Τον τελευταίο καιρό ο Σπύρος Θεοδώρου μας δίνει όλο και πιο συχνά δείγματα της ποιότητας της δουλειάς του.

Με ένα καινούργιο τραγούδι και πάλι στο προσκήνιο η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Δέσποινα Λαγονίδου. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα με υποβλητική μελωδία αλλά και ευρηματικούς στίχους που η Δέσποινα Λαγονίδου αποδίδει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Καταφέρνει να αγγίξει όσους έχουν βιώσει το τέλος του έρωτα. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Καθρέφτης, επίσης είναι διαθέσιμο σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. “Έπαψα να σ΄αγαπώ” λοιπόν, αλλά εμείς δε θα πάψουμε να αγαπάμε την προσπάθεια νέων δημιουργών για ποιοτικό ελληνικό τραγούδι.

Δέσποινα Λαγονίδου – Έπαψα να σ΄ αγαπώ, Μουσική: Περικλής Παπαδόπουλος, Στίχοι: Σπύρος Θεοδώρου, Ακόμη Έπαιξαν οι μουσικοί: Μπουζούκια αλλά και μπαγλαμά: Αντώνης Πουλάκης.

Κρουστά: Ερεν Αλήογλου, Κιθάρες: Περικλής Παπαδόπουλος, Μπάσο: Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Keyboards: Σταμάτης Χρήστου, Ενορχήστρωση: Περικλής Παπαδόπουλος. Ηχοληψία επίσης και μίξη: Περικλής Παπαδόπουλος, Studio Χάριν ευφωνίας, Σκηνοθεσία – video editing: Νίκος Τσεγκέλης.

Δέσποινα Λαγονίδου – Έπαψα να σ’ αγαπώ

Στίχοι:

Της φωτιάς το δρόμο παίρνω

Δε με νοιάζει κι αν καώ

Δε με νοιάζει πού πηγαίνω

Δε με νοιάζει κι αν χαθώ

Της φωτιάς το δρόμο παίρνω

Μες στις στάχτες περπατώ

Και τις σκέψεις μου για σένα

Μες στις φλόγες τις πετώ

Στο σχοινί θα περπατήσω

Κάτω από τον ουρανό

Κι απ’ τα αστέρια θα κρατιέμαι

Να μην πέσω στο κενό

Στο σχοινί το τεντωμένο

Πάνω θα ισορροπώ

Έπαψα να περιμένω

Έπαψα να σ΄ αγαπώ

Της φωτιάς το δρόμο παίρνω

Που με βγάζει στο χαμό

Η αγάπη μου ένα τρένο που δε γνώρισε σταθμό

Της φωτιας το δρόμο παίρνω

Που δε βγάζει πουθενά

Και μαζί μου παρασέρνω

Τη ζωή μου που πονά

Στο σχοινί θα περπατήσω

Κάτω από τον ουρανό

Κι απ’ τα αστέρια θα κρατιέμαι

Να μην πέσω στο κενό

Στο σχοινί το τεντωμένο

Πάνω θα ισσοροπώ

Έπαψα να περιμένω

Έπαψα να σ΄ αγαπώ

Σχολιάστε