Δέσποινα Ραφαήλ – Μικρά καλοκαίρια

Δέσποινα Ραφαήλ – Μικρά καλοκαίρια σε μουσική του χαρισματικού σύνθετη Βαγγέλη Μαχαίρα κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος της με δέκα songs. Η Δέσποινα Ραφαήλ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς δημιουργούς, Βαγγέλη Κορακάκη, όπως και ερμηνευτές, Πόπη Αστεριάδη, Μπάμπη Τσέρτο, Σοφία Παπάζογλου.

Ακρογιάλια, Η κόρη του βοριά, Τα μαγεμένα μάτια σου, Στα μονοπάτια της ψυχής, Μια νύχτα στη βροχή. Της ζωής τα κρίματα, Με στεφάνια και με βέρες, Στο τελευταίο το φιλί, Τα πάθη μου παράσημα. Επίσης το Άσε με στον κόσμο μου,

Πρόσφατα συμμετείχε στο άλμπουμ “Τα χέρια”, σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου, με το τραγούδι “Σάρκα μου κορμί και σώμα” καθώς επίσης και ως δεύτερη φωνή στο τραγούδι “Τραγούδια Παράλληλα“, το οποίο ερμηνεύει ο Μανώλης Μητσιάς.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Δέσποινα Ραφαήλ στο facebook, επίσης στο youtube.

Στα Μικρά καλοκαίρια τους στίχους υπογράφουν εξαιρετικοί στιχουργοί. Μιχάλης Αβατάγγελου, Γιώργος Αθανασόπουλους, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιώργος Γκώνιας, Τασία Δικοπούλου, Δημήτρης Λέντζου, Εβίτα Σκουρλέτη, Σταύρου Σταύρου όπως και η Κατερίνας Τσιρίδου. Επίσης σπουδαίοι μουσικοί έντυσαν και χρωμάτισαν τις μελωδίες με τρόπο μοναδικό. Τάσος Αθανασιάς, Γιώργος Μάκρας, Γιάννης Πλαγιανάκος, Στράτος Σαμιώτης, Δήμητρα Μπουλούζου επίσης και ο Βασίλης Ραψανιώτης. Στα υπέροχα φωνητικά ο Γιώργος Μάκρας, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Δήμητρα Μπουλούζου αλλά και ο Βασίλης Κορακάκης.

Για το άρτιο ηχητικό αποτέλεσμα την ευθύνη έχει ο Σάκης Γκίκας και το Studio “Μύθος“.

Oi καταπληκτικές φωτογραφίες που κοσμούν το άλμπουμ δια χειρός Μάριου Μάκρα. Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Fm Records, επίσης από το επίσημο κανάλι του Βαγγέλη Μαχαίρα στο YouTube.

H Δέσποινα Ραφαήλ στο facebook, επίσης στο youtube.

Δέσποινα Ραφαήλ – Μικρά καλοκαίρια, θα ζεσταίνουν πάντα τους δύσκολους χειμώνες της ζωής σας. Καλή σας ακρόαση!

Fox

Σχολιάστε