Δημήτρης Παναγιωτόπουλος – Μου λες να μείνουμε δυο φίλοι

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου με γενικό τίτλο “Μου λες να μείνουμε δυο φίλοι”*.

Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο που μιλάει για χωρισμό σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα. Η ενορχήστρωση είναι του γνωστού μαέστρου Γιάννη Θάνου ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα videoclip σε σκηνοθεσία Αποστόλη Μπαμπατσιά. Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφα λαϊκά τραγούδια ενώ η συνεργασία του με την Real Music τον καθιερώνει στην συνείδηση του κόσμου σαν μια σπουδαία  λαϊκή φωνή!

Social Media Real Music :

Facebook Page : https://www.facebook.com/RealMusicgr/

Twitter : https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el

Instagram : https://www.instagram.com/real_music_label/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ss0s9oNf66c

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Σπούδασε κλασσική και ακουστική κιθάρα αλλά και μπουζούκι. Δάσκαλός του στο μπουζούκι ήταν o Βαγγέλης Περγιάλης. Σε ηλικία 15 ετών, μέσω του δασκάλου του, γνωρίζει τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Η πρώτη του επαφή με τη σκηνή έρχεται δύο χρόνια αργότερα, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει ως μουσικός σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή της εποχής Μιχάλη Δημητριάδη.

Το 1986 λίγο πριν υπηρετήσει στο στρατό, γνωρίζει τον Γιώργο Ζαμπέτα μέσω του οποίου αποκτά πολλές εμπειρίες και διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στη μουσική. Ο Ζαμπέτας αναγνωρίζει το μουσικό ταλέντο του και του αναφέρει χαρακτηριστικά «Σε σένα βλέπω κάτι, αν έχεις γερό στομάχι θα πας μπροστά.»

Παράλληλα την ίδια εποχή γνωρίζει και τον μεγάλο ρεμπέτη Κούλη Σκαρπέλη με τον οποίο και συνεργάζεται για μικρό χρονικό διάστημα.

Στα μετέπειτα χρόνια, ήρθαν στο δρόμο του ποικίλες συνεργασίες με γνωστά και μη ονόματα σε μαγαζιά της Αθήνας, πάντα με την ιδιότητα του μουσικού.

Σε επαγγελματικό ταξίδι στη Φινλανδία το 1995, γνώρισε τη σύντροφό του και μετά από ένα χρόνο παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Κρατά ως βάση διαμονής την Αθήνα. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2001, επιστρέφει με την οικογένεια στη γενέτειρά του και απέχει για αρκετό χρονικό διάστημα από το χώρο της μουσικής.

Η επιστροφή ήρθε το 2017, γράφοντας τις πρώτες του συνθέσεις (Για μένα μιλάω, Τζιέρι μου, Παλιά μου αγάπη) οι οποίες έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Real Music το 2018 ενώ η συνεργασία του με την Real Music τον οδηγεί σε περισσότερες από 10 δισκογραφικές δουλειές έως και σήμερα.

Σχολιάστε