Δημήτρης Ρουμελιώτης – Ελλάδα μου

Δημήτρης Ρουμελιώτης – Ελλάδα μου, Προπομπός της νέας δισκογραφικής προσπάθειας. Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι το οποίο υπηρετεί με σεβασμό αλλά και συνέπεια.

Η συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα που είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα στην μουσική ελληνική βιομηχανία αποτελεί από μόνο του το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Σπουδαία συνάντηση στο studio για την δημιουργία τραγουδιών. Δημήτρης Ρουμελιώτης – Ελλάδα μου σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους Δημήτρη Ρουμελιώτη.

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα. Επιστρέφει γεμάτος ενέργεια και με συντελεστές αξιόλογους και είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα του.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Νέα τραγούδια που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός αλλά και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.

Κυκλοφορεί από την Music liberty και την Music Mirror.

Σχολιάστε