Είναι γραφτό μου – Νίκος Παπαχρήστος

Είναι γραφτό μου – Νίκος Παπαχρήστος, από την Castle of Dreams, ένα νέο τραγούδι, επίσης video. Το «Είναι γραφτό μου» είναι ένα «καθαρό» χασάπικο, που εντυπωσιάζει με τον στίχο, την μουσική και την ενορχήστρωση του. Το «Είναι γραφτό μου» μας ταξιδεύει σε εκείνες τις εποχές, όπου το κοινό στο άκουσμα του, θα είχε έντονη την επιθυμία να σηκωθεί και να το χορέψει. Για τον Νίκο η μουσική είναι οι «εκφράσεις της ψυχής μου» όπως δηλώνει στο «Κάστρο των ονείρων» του.

Το πρώτο του digital single με τίτλο «Ξημέρωμα», σε στίχους δικούς και μουσική του Αλέξανδρου Φωτίου κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2020.
Η μουσική έχει γραφτεί από τον Νίκο Πολιά και οι στίχοι του από κοινού από τον Νίκο Παπαχρήστο και τον Νίκο Πολιά. Η ερμηνεία έχει γίνει από τον Νίκο Παπαχρήστο. Στα φωνητικά ο Αλέξανδρος Φωτίου. Στο μπουζούκι είναι ο εκπληκτικός Κώστας Γεδικής και η Παραγωγή / Μίξη / Mastering έγιναν στο “Best of Studio” από τον μοναδικό Απόστολο Μόσιο. Τέλος η επιμέλεια όλου του artwork έγινε από την Castle of Dreams.

Στα τέλη του 2019 ακούσαμε το πρώτο του cover από το κανάλι του στο YouTube, έκτοτε ακολούθησαν αρκετά ακόμη.

youtubespotify.

Επιπλέον 11 Τραγούδια

Ξημέρωμα, Σινιάλο, Το Ψέμα, Η Συμβουλή, Αλλάζει ο κόσμος, Πεφταστέρι, Κύματα, Sometimes, Κόκκινα φανάρια, Μανούλα μου, Εφήμερες Μπογιές.

Ο Νίκος Παπαχρήστος είναι τραγουδοποιός, συνθέτης αλλά και τραγουδιστής γεννημένος στην Αθήνα. Αν και η βαθιά του αγάπη όπως και το ενδιαφέρον για τη μουσική από νεαρή ηλικία έμαθε να παίζει κιθάρα.

Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως επιχειρηματίας, αποφάσισε να εκφράσει τον ψυχισμό του συνθέτοντας. Το πρώτο του τραγούδι «Ξημέρωμα», μια ρομαντική μπαλάντα που αναφέρεται σε μια χαμένη αγάπη. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα δημιουργικό ταξίδι για εκείνον. Επιπλέον 6 single «Σινιάλο», «Το Ψέμα», «Η Συμβουλή», «Αλλάζει ο κόσμος». Επίσης το «Πεφταστέρι» ένα γλυκό τραγούδι που ερμηνεύει με την επτάχρόνη κόρη του Αθηνά και τα «Κύματα». Στη συνέχεια ακολούθησε το “Sometimes” το πρώτο του τραγούδι στα αγγλικά, μια country μπαλάντα αγάπης και το “Κόκκινα φανάρια“. Πρόσφατα το “Μανούλα μου” ένα ιδιαίτερο τραγούδι αφιερωμένο στην μητέρα του Αθηνά που έφυγε πολύ νέα από την ζωή. Το Μάιο του 2022 με αφορμή των πόλεμο που ξέσπασε στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε το “Εφήμερες Μπογιές” που στιγματίζει αυτή την «κατανάλωση χυδαία που συμβαίνει στου πλανήτη τα παιδιά».

Fox

Σχολιάστε