Θα ζήσω – Κατερίνα Κόρου & Γιώργος Νταλάρας

Θα ζήσωΚατερίνα Κόρου & Γιώργος Νταλάρας, η μουσική άλλα και οι στίχοι της Κατερίνας Κόρου. Ο Γιώργος Νταλάρας στη δεύτερη φωνή είναι αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς την καθοδήγησε και τη βοήθησε στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Το τραγούδι «Θα ζήσω» αποτελεί τον προάγγελο του ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου της Κατερίνας Κόρου από το Ogdoo Music Group. Ο τίτλος του cd «Το τραγούδι μου, αλήθεια».

Η Κατερίνα Κόρου έχει σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο ως ερμηνεύτρια, καθώς και ως τραγουδοποιός. Κόρη του θρυλικού δεξιοτέχνη του βιολιού Γιώργου Κόρου συνεχίζει επάξια τη μουσική παράδοση της οικογένειας.

Τραγούδια της έγιναν μεγάλες επιτυχίες από αγαπημένους ερμηνευτές. Γλυκερία, Πασχάλης Τερζής, Τόλης Βοσκόπουλος, Τζένη Βάνου, Χαρούλα Λαμπράκη, Λευτέρης Πανταζής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Αντύπας, Αθηναϊκή κομπανία όπως και πολλοί άλλοι.

Η Κατερίνα Κόρου είναι μία σημαντική ερμηνεύτρια, με ξεχωριστή χροιά όπως και εκφραστικότητα, στοιχεία που αναδεικνύονται στο τραγούδι «Θα ζήσω».

Το «Θα ζήσω» με την καθοριστική συμβολή του Γιώργου Νταλάρα και τη γνωστή του μαεστρία, αποτελεί μία ευτυχή δημιουργική στιγμή της τραγουδοποιού, που υμνεί την προαιώνια ανατρεπτική δύναμη της αγάπης, ως μία θεία αίσθηση αθανασίας, που καταργεί τη φθορά του χρόνου.

Το τραγούδι «Θα ζήσω» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Σχολιάστε