Κώστας Βλαχούτσος – Ξανθή

Κώστας Βλαχούτσος – Ξανθή, νέο άλμπουμ. Η Πολυξένη Καράκογλου ερμηνεύει το τραγούδι Ξανθή. Πρώτος προσωπικός δίσκος του Κώστα Βλαχούτσου σε μουσική αλλά και στίχους δικούς του, κυκλοφορεί από τη Melodica Art Productions.

Πολυξένη Καράκογλου – Ξανθή

Ο δίσκος έχει 10 τραγούδια με έντονο τον κοινωνικό προβληματισμό. Στίχοι που έχουν «ντυθεί» με ιδιαίτερα όμορφες μελωδίες από τον ίδιο τον δημιουργό, Κώστα Βλαχούτσο.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο οι Θανάσης Χουλιαράς, Πολυξένη Καράκογλου, Δημήτρης Κανέλλος, επίσης Φιλική συμμετοχή η Bronza Banda.

Προηγήθηκαν τα τραγούδια «Μια βόλτα στη Γη» με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Θανάση Χουλιαρά και το ομώνυμο του δίσκου «Ξανθή» με τη φωνή της ταλαντούχας Πολυξένης Καράκογλου.
Ο Κώστας Βλαχούτσος είναι ένας αριστοτέχνης τραγουδοποιός αλλά και μουσικός. Με το πρώτο ολοκληρωμένο του album μας ξεδιπλώνει το πλούσιο δημιουργικό του ταλέντο που τον καθιστούν στους πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς.

Social Media Κώστα Βλαχούτσου

facebook επίσης στο instagram.

Κώστας Βλαχούτσος – Ξανθή, ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.


Ενορχήστρωση αλλά και Παραγωγή, Δημήτρης Ανδρονιάδης. Ηχογράφηση όπως και Μίξη, 133 Studio Μιχάλης Σκαράκης & Αλέξανδρος Βαφειάδης, Mastering, Vu Productions mastering studio Νάσος Νομικός. Artwork, Νότης Λυτσιούλης (Φρανκ) και τέλος Παραγωγή, Melodica Art Productions – Παναγιώτης Κακαράς. 

Fox

Σχολιάστε