Μάνος Ξυδούς – «Πρίγκιπα της δυτικής όχθης»

Μάνος Ξυδούς, «Πρίγκιπα της δυτικής όχθης»* το νέο άλμπουμ του. Σπουδαίοι καλλιτέχνες τιμούν τον «Πρίγκιπα της δυτικής όχθης» σε ένα άλμπουμ! Το έργο του Μάνου Ξυδούς (βασικό μέλος των Πυξ Λαξ) «Πρίγκιπα της δυτικής όχθης» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal.

Μια ιδιαίτερη συλλογή τραγουδιών με σκοπό να ακουστεί και να μαθευτεί και στο ευρύ κοινό αλλά και στους νεότερους, ένα μέρος του έργου του Μάνου Ξυδούς με ένα λαϊκό τρόπο, τον οποίο έχει υποστηρίξει πολύ και ο ίδιος. Ο Μάνος Ξυδούς ήταν πάντα υπέρ της άποψης πως το ροκ και το λαϊκό μπορούν να συνυπάρχουν πολύ όμορφα και δημιουργικά. Δεν τον ένοιαζε τόσο ποιος θα τραγουδήσει τα τραγούδια του αλλά πώς.

Δεκαέξι νέες εκτελέσεις από δημοφιλείς ερμηνευτές. Ένα καινούργιο τραγούδι από τον Νίκο Μακρόπουλο «Πες Μου Τι Έκανα»*. Συνολικά 20 τραγούδια σε αυτή την πλήρη μουσική συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στον Μάνο Ξυδούς. Τη διεύθυνση της παραγωγής ανέλαβαν οι Δημήτρης Καρράς και Δημήτρης Επόγλου.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Δήμος ΑναστασιάδηςΣταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης ΚαρράςΝίκος ΜακρόπουλοςΧρήστος ΜενιδιάτηςΔημήτρης ΜητροπάνοςΔημήτρης ΜπάσηςΓιώργος ΝταλάραςΠάολαΠίτσα ΠαπαδοπούλουΓιώργος ΠαπαδόπουλοςΈλενα ΠαπαρίζουΠυξ ΛαξΣτέλιος ΡόκκοςΣάκης ΡουβάςΓιώργος ΣαμπάνηςΤάμταΧρήστος ΧολίδηςGoin’ Through, Onirama, Stavento.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ Εδώ:*

Σχολιάστε