Μιχάλης Νεοφύτου – Πρώτη φορά Αγαπάω

Μιχάλης Νεοφύτου – Πρώτη φορά Αγαπάω σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ενορχήστρωση και Παραγωγή: Γιάννης Θάνος (Studio Ηχόμετρο).

Ο Μιχάλης Νεοφύτου μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας αποδεικνύει ότι εκτός από εκπληκτικός ερμηνευτής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι και ένας εξαιρετικός δημιουργός, καθώς υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι του με τίτλο «Πρώτη φορά Αγαπάω»

Ο Μιχάλης Νεοφύτου κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις. Το «Πρώτη φορά Αγαπάω» αναμφισβήτητα είναι το απόλυτο hit που θα γίνει  μεγάλη επιτυχία! Η ιδιαίτερη φωνή του παίζει παντού και δυνατά! Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο στίχος και η μουσική σε συνδυασμό με την μοναδική ερμηνεία του, μας χαρίζουν ένα υπέροχο τραγούδι.

Ξεχωρίζουν μόνο όσοι πραγματικά αξίζουν και ο Μιχάλης Νεοφύτου είναι ένας από αυτούς. Το όνομα του και η φωνή του είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Κυκλοφορεί από την Top Records.

Αξίζει να το Ακούσετε αλλά και να το χορέψετε.

Στίχοι / Lyrics:

Περίμενα για χρόνια εσένα να φανείς,

σαν φως μες το σκοτάδι μια μέρα πως θα ρθεις. Είσαι για μένα ελπίδα και ότι αγαπώ, και νιώθω απ την χαρά μου πως πάω να τρελαθώ….

Πρώτη φορά Αγαπάω, δίπλα σου θέλω να ζω, μαζί σου χαμογελάω, ποσο τρελά Σ’Αγαπώ. Πρώτη φορά Αγαπάω είσαι τα πάντα μου εσύ, μόνο με μια σου λέξη, λιώνω εγώ σαν κερί, εγώ σαν κερί.

Σε είδα στ’ όνειρο μου, ήσουνα μαγική, πιο τέλεια στον κόσμο ποτέ δεν έχω δει.

Είσαι για μένα ελπίδα και ότι αγαπώ, και νιώθω απ την χαρά μου πως πάω να τρελαθώ….

Πρώτη φορά Αγαπάω, δίπλα σου θέλω να ζω, μαζί σου χαμογελάω, πόσο τρελά Σ’ Αγαπώ. Πρώτη φορά Αγαπάω είσαι τα πάντα μου εσύ, μόνο με μια σου λέξη, λιώνω εγώ σαν κερί, εγώ σαν κερί.

Σχολιάστε