Νίκος Ξυδάκης & Βερόνικα Δαβάκη

Νίκος Ξυδάκης & Βερόνικα Δαβάκη αλλά και οι Polis Ensemble συναντιούνται για δύο συναυλίες στο «Μικρό Παλλάς». Mετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στον δίσκο «Άσωτος Καιρός»,

Νίκος Ξυδάκης & Βερόνικα Δαβάκη
Δευτέρα 5 & 12 Δεκεμβρίου.

Ο Άσωτος Καιρός φέρνει έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς, όπου τα τραγούδια του δίσκου θα ανταμώσουν μία επιλογή από τα εμβληματικά τραγούδια του συνθέτη που καθόρισε την πορεία του ελληνικού τραγουδιού, εμπλουτίζοντάς το με τον ήχο της βυζαντινής Ανατολής σε στίχους σπουδαίων ποιητών όπως και στιχουργών.

Στην ζεστή φωνή της Βερόνικας με την αφοπλιστική σκηνική ερμηνεία που προσδίδει η θητεία της στο θέατρο εκτός από τη μουσική και στα παραδοσιακά ηχοχρώματα αλλά και το δυναμικό groove των Polis Ensemble, ένα σύνολο κορυφαίων μουσικών με απολύτως σύγχρονη ματιά, τα τραγούδια του Νίκου Ξυδάκη βρίσκουν έναν νέο προορισμό.

Στοχαστικές ή ερωτικές, νοσταλγικές ή παιγνιώδεις, οι δημιουργίες του Νίκου Ξυδάκη μπλέκονται επί σκηνής με θεατρικά κείμενα, ποίηση επίσης και βιογραφικά στοιχεία, αναδεικνύοντας το διαρκές θάρρος μιας ουσιαστικής καλλιτεχνικής πρότασης.

Ένα απολαυστικό πρόγραμμα με υψηλή αισθητική, αγαπημένα τραγούδια αλλά και νέες δημιουργίες των Άσωτων Καιρών!

INFO:

Άσωτος Καιρός, Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (CityLink), Κέντρο, Tηλ.: 2103210025.

Δευτέρα 5 & 12 Δεκεμβρίου, 21:15, Εισιτήρια: 15€ έως 25€.

VIP 25€, Α’ ΖΩΝΗ 20€, Β’ ΖΩΝΗ 15€, ΜΕΙΩΜΕΝΟ (άνεργοι, φοιτητές, ομαδικά) 12€.

Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr

Fox

Σχολιάστε