Παντελής Κυραμαργιός – No Pasaran

Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran – Προσωρινά Αιώνιοι, νέο άλμπουμ. Συμμετέχουν: Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας αλλά & ο Χρήστος Μάστορας. Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τα έσοδα από το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι» θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα..

Ο Παντελής Κυραμαργιός και οι No Pasaran με το album «Προσωρινά Αιώνιοι», μία ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά που ενώνει αρμονικά τους μουσικούς τους κόσμους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Προσωρινά Αιώνιοι», που παρουσιάστηκε και live στο κοινό, σε μία ξεχωριστή αλλά και πολύ συγκινητική βραδιά. Περιλαμβάνει 10 τραγούδια και ακροβατεί σε διάφορα είδη, με κοινό παρονομαστή μία ομάδα με ετερόκλητες απόψεις.

Εκτός από τους No Pasaran, οι οποίοι προσδίδουν στον ήχο τη ζεστασιά και την αμεσότητα της μπάντας, στο album ο Παντελής Κυραμαργιός ενώνει τη φωνή του με τον Γιάννη Κότσιρα στο «Άκουσα Κλειδιά», με τον Χρήστο Μάστορα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Πέλφε», με τον Γιάννη Κούτρα στο «Χειμώνιασε Στο Λαύριο» επίσης και με τον Αφανή Ήρωα στο «Η Αγάπη Σκοτεινιάζει» το οποίο αποτέλεσε τον προπομπό του album.

Το «Προσωρινά Αιώνιοι» που κυκλοφορεί τώρα στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή CD μέσα από το  e-store της Panik.

Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran - Προσωρινά Αιώνιοι

Ο Παντελής Κυραμαργιός για το album

Τα τραγούδια έχουν χαρακτηριστικά ονείρου, συνειδητό αλλά και ασυνείδητο, συγκρούονται και προκύπτουν κόσμοι που έχουμε ανάγκη να βρεθούμε. Μέσα τους αντιστεκόμαστε, επικοινωνούμε, κρυβόμαστε, αλλάζουμε, κατανοούμε, ανακαλύπτουμε, ερωτευόμαστε.

Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα όνειρα. Γι’ αυτό θεωρώ ύβρη το να γράφεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι σπάνια και οφείλουμε να τη ζούμε. Το ειλικρινές τραγούδι, το αποκαλυπτικό, αφορμάται από σκοτεινή πνευματική ύλη και φτάνει σε μορφή φωτός στον ακροατή.

Αυτά εδώ τα τραγούδια έγραψα την τελευταία διετία και το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι», όπως και τα προηγούμενα, αποτελεί μία χρονογραφία. Μια πατημασιά στο άπειρο. Για να μπορώ να παρατηρώ τη διαδρομή. Την αλλαγή που μας προσφέρει το πέρασμά μας στο χρόνο. Παραδίδεται με αγάπη σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους «No Pasaran» για την καινούργια ματιά αλλά και όσους άλλους μουσικούς και ηχολήπτες έλαβαν μέρος για την βοήθειά τους. Την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Κούτρα, τον Χρήστο Μάστορα και τον Αφανή Ήρωα για το μοίρασμα. Είμαι ευγνώμων. Την Κυριακή Αιλιανού και τη Ζαμπία Καζάνα για την υποστήριξη. Τον Νίκο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Καραγιάννη στην Panik για την προσπάθειά τους να με εισαγάγουν στην ψηφιακή εποχή. Τον Γρηγόρη Ψαλτάκο και τον Γιάννη Μαργετουσάκη για τα αναρίθμητα δώρα. Τέλος, τους δικούς μου ανθρώπους για την ομορφιά και την αγάπη με μια τόση δα αναφορά στη Χαρά που βρίσκεται μέσα στο καθετί.

Καλή αντάμωση! Και Ζήτω Παντελής Κυραμαργιός.

No Pasaran: Ντραμς: Άκης Γαβαλάς, Μπάσο: Γιάννης Γρυπαίος, Έγχορδα: Γιάννης Ταυλάς και τέλος πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης.

Παντελής Κυραμαργιός: instagram, facebook, youtube, επίσης spotify.

Panik World: Website, Facebook, YouTube, Twitter, τέλος στο Instagram.

Fox

Σχολιάστε