Ρητορική – Φωτεινή Βελεσιώτου

Ρητορική – Φωτεινή Βελεσιώτου. Η «Ρητορική» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την απώλεια της αγάπης. Επιπλέον για την ορμητική ελπίδα που δίνει τη θέση της στη δύσκολη βεβαιότητα του χωρισμού.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μία συνεργασία με την ταλαντούχα τραγουδοποιό Χριστιάνα Καλατζόγλου που υπογράφει στίχους αλλά και μουσική.

Η Χριστιάνα Καλατζόγλου με βαθιά γνώση και έλεγχο των εκφραστικών της μέσων, καταπιάνεται με ένα πολυτραγουδισμένο θέμα. Αφορά την ανθρώπινη συνθήκη, με έμπνευση όπως και πρωτοτυπία. Ο λόγος της απεικονίζει με ευαισθησία και λυρισμό την εσωτερική ερημιά της ηρωϊδας της. Επίσης η μουσική της υπογραμμίζει εύστοχα την προσπάθεια να ανασυστήσει τον εαυτό της, από ότι άφησε αλώβητο στο πέρασμά της η απουσία.

Ρητορική – Φωτεινή Βελεσιώτου με τη λιτή αλλά εκφραστική ερμηνεία της δίνει πνοή στο τραγούδι. Επιπλέον ζωντανεύει με παραστατικότητα τις εικόνες των λέξεων και αναδεικνύει τη συναισθηματική της δύναμη.

Το τραγούδι «Ρητορική» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group. Είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ακόμη η κυκλοφορά του συνοδεύεται από το εικαστικό εξώφυλλο – πίνακα του Φίλιππου Μέρου.

Fox

Σχολιάστε