Στο Παρα Πέντε – Βασίλης Πάντσιος

Στο Παρα Πέντε – Βασίλης Πάντσιος νέο single από το άλμπουμ ‘’Ένωση’’ με θέμα την υπαρξιακή μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου.

Περιφερόμενος και ξέμπαρκος σε ένα τοπίο εχθρικό, ψάχνει άγνωστες πατρίδες να κατοικήσει και απαντήσεις στα αδιέξοδα που βιώνει. Σαν ένα σώμα που γυρνάει στα χαμένα, χωρίς ενέργεια και σκοπό, με τα χρόνια να βαραίνουν πάνω του.

”Με χίλια γκαζωμένοι απ’ την αγάπη εξαρτημένοι, 

μες απ την κόλαση σωσμένοι πηδάμε

Nα ξέραμε και που πάμε, να ξέραμε και που πάμε

πες μου αν θέλεις που πάμε φοβάμαι’’.

Η φράση ‘’πες μου που πάμε, φοβάμαι’’ ακούγεται σαν κραυγή αγωνίας μέσα σε ένα πολύπλοκο κόσμο. Σε μια κοινωνία που αλλάζει διαρκώς, άλλοτε κυνική και απρόσωπη, άλλοτε υλιστική και δυστοπική και πάντα ναρκισσιστική. 

Δεν του βγήκαν τα ρίσκα που πήρε στη ζωή. Σα ναυαγός σε ένα ωκεανό προσώπων και καταστάσεων, παλεύει να βρει την μόνη σανίδα σωτηρίας που είναι η επαφή και η συνύπαρξη. Το μοίρασμα και η ένωση με τον συνάνθρωπό του.

Ο εξαιρετικός συνθέτης και παραγωγός Κώστας Μπουντούρης με το πιάνο αλλά και την κιθάρα του υπογράφει τον ήχο σε αυτό το σύγχρονο ροκ τραγούδι!

Στίχοι και μουσική – Βασίλης Πάντσιος. Το άλμπουμ ‘’Ένωση’’ κυκλοφορεί ψηφιακά από την In Real Time Records!

FacebookYouTubeSpotifyAmazon

Άλμπουμ ‘’Ένωση’’ – Tracklist

Ένωση Μουσική – Βασίλης Πάντσιος,  Στίχοι – Μαρία Καππάτου και Βασίλης Πάντσιος.

Παγκόσμια Πλάσματα – Η Μουσική όπως και οι στίχοι – Βασίλης Πάντσιος. Μίξη – Γιάννης Βαρελίδης. Παραγωγή, ενορχήστρωση, programming, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα επίσης και φωνητικά – Ευριπίδης Ζεμενίδης..

Σαν Το Νικόλα Άσιμο – Μουσική και στίχοι – Βασίλης Πάντσιος.

Για Καφέ Στη Βαλτετσίου – Μουσική – Βασίλης Πάντσιος, Στίχοι – Ελένη Σούρδη και Βασίλης Πάντσιος.

Στο Παρα Πέντε – Η Μουσική όπως και οι στίχοι – Βασίλης Πάντσιος, Κιθάρες, πιάνο – Κώστας Μπουντούρης.

Χίλια Ταξίδια – Μουσική – Βασίλης Πάντσιος, Στίχοι – Κώστας Μπαρμπαγιάννης.

Ο Βασίλης Πάντσιος ξεκίνησε από νεαρός το μεγάλο ταξίδι του στο χώρο της μουσικής με πολλές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Έχει κυκλοφορήσει ένα δίσκο με την ροκ μπάντα ‘’Ντόμινο’’ και 4 προσωπικά albums με δικές του συνθέσεις. ‘’Το ροκ εντός μου‘’. ‘’Είμαστε σε τριπ‘’. ‘’Μοιραίες Γυναίκες‘’ & ‘’Ένωση‘’.

Επίσης το album ‘’Αγαπημένα και Πειραγμένα’’ με διασκευές τραγουδιών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Σχολιάστε