Τρικυμία – Νίκος Παπαχρήστος

Τρικυμία – Νίκος Παπαχρήστος. Η Castle of Dreams ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου digital single του Νίκου Παπαχρήστου με τίτλο «Τρικυμία». Μία νησιώτικη ρούμπα η οποία εντυπωσιάζει με τον στίχο, την μουσική και την ενορχήστρωση της. Το «Τρικυμία» στο άκουσμα του φέρνει χαμόγελο στα πρόσωπα και δημιουργεί στο κοινό έντονη την επιθυμία να σηκωθεί και να το χορέψει.

Τρικυμία - Νίκος Παπαχρήστος_Photo
Τρικυμία – Νίκος Παπαχρήστος_Photo

Η μουσική από τον Αλέξανδρο Φωτίου και τον Νίκο Παπαχρήστο ενώ οι στίχοι από τον Νίκο Πολιά. Η ερμηνεία έχει γίνει από τον Νίκο Παπαχρήστο. Στα φωνητικά ο Αλέξανδρος Φωτίου. Στο βιολί είναι ο εκπληκτικός Μανώλης Κόττορος. Η Παραγωγή, Μίξη αλλά και Mastering έγιναν στο “Best of Studio” από τον εκπληκτικό Απόστολο Μόσιο. Τέλος η επιμέλεια όλου του artwork έγινε από την Castle of Dreams.

Τρικυμία – Νίκος Παπαχρήστος στο youtube, spotify, deezer, amazon, και τέλος music.apple.

Νίκος Παπαχρήστος

Ο Νίκος Παπαχρήστος είναι τραγουδοποιός, συνθέτης και τραγουδιστής γεννημένος στην Αθήνα. Αν και η βαθιά του αγάπη και το ενδιαφέρον για τη μουσική εκφράστηκε νωρίς από νεαρή ηλικία, καθώς έμαθε να παίζει κιθάρα. Δεν ήταν πριν από το 2019, μετά από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως επιχειρηματίας. Όταν αποφάσισε να εκφράσει τον ψυχισμό του συνθέτοντας το πρώτο του τραγούδι «Ξημέρωμα», μια ρομαντική μπαλάντα που αναφέρεται σε μια χαμένη αγάπη.

Έκτοτε, ξεκίνησε ένα δημιουργικό ταξίδι για εκείνον, κυκλοφορώντας άλλα 6 single. «Σινιάλο», «Το Ψέμα», «Η Συμβουλή», «Αλλάζει ο κόσμος», «Πεφταστέρι» ένα γλυκό τραγούδι που ερμηνεύει με την επτά χρόνων κόρη του Αθηνά και τα «Κύματα». Στη συνέχεια ακολούθησε το “Sometimes” το πρώτο του τραγούδι στα αγγλικά, μια country μπαλάντα αγάπης. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε το “Κόκκινα φανάρια“. Επίσης πρόσφατα το “Μανούλα μου” ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εκείνον μιας και είναι αφιερωμένο στην μητέρα του Αθηνά που έφυγε πολύ νέα από την ζωή το 2019. Το Μάιο του 2022 με αφορμή των πόλεμο που ξέσπασε στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε το “Εφήμερες Μπογιές” που στιγματίζει αυτή την «κατανάλωση χυδαία που συμβαίνει στου πλανήτη τα παιδιά».

Το Νοέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο χασάπικο με όνομα “Είναι γραφτό μου”. Για τον Νίκο η μουσική είναι οι «εκφράσεις της ψυχής μου» όπως δηλώνει στο «Κάστρο των ονείρων» του.

Στα τέλη του 2019 ακούσαμε το πρώτο του cover από το κανάλι του στο YouTube, έκτοτε ακολούθησαν αρκετά ακόμη.

Το πρώτο του digital single με τίτλο «Ξημέρωμα», σε στίχους δικούς και μουσική του Αλέξανδρου Φωτίου κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2020.

Fox

Σχολιάστε