Φίλιππος Κελλάρης

Φίλιππος ΚελλάρηςΕγώ Γεννήθηκα Αλάνι, Ανάποδες Στροφές, Πώς Δεν Τρελλάθηκα, Αυγουστιάτικο φεγγάρι επίσης Σαν πεθάνω (Κουφάλες).

Εγώ Γεννήθηκα Αλάνι

Ο Φίλιππος Κελλάρης, ο πολυτάλαντος αλλά και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που ξεχωρίσε ως ερμηνευτής, με το νέο του τραγούδι «Εγώ Γεννήθηκα Αλάνι». Η μουσική του Μπάμπη Ταμιάκη και οι στίχοι του Ζαχαρία Θεοδοσιάδη. Η ενορχήστρωση του σπουδαίου βιρτουόζου του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα.

Ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο, μία εξομολόγηση ψυχής γεμάτη συναίσθημα.

Ο γνωστός ερμηνευτής στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του. Πηγή έμπνευσής του είναι ο έρωτας όπως και η αγάπη του για τη μουσική. Κινητήριος δύναμή του, η ανάγκη έκφρασης μέσα από το τραγούδι.

Το νέο του τραγούδι τον κάνει να ξεχωρίζει στο είδος που τόσο αγαπά, αφού ερμηνεύει κάθε φορά από καρδιάς και με πολύ δυναμισμό τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα γραμμένα μέσα μας επίσης αντέχουν στο χρόνο!

Κυκλοφορεί από την Music Liberty και την music mirror.

Ανάποδες Στροφές

Φίλιππος Κελλάρης Ανάποδες Στροφές

Ανάποδες Στροφές σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους του Αντώνη Μίτσικα. Διανύει την πιο ώριμη όπως και επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του ο Φίλιππος Κελλάρης κάνει δισκογραφική ανανέωση.

Με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα ο Φίλιππος Κελλάρης μας εκπλήσσει ευχάριστα για μια ακόμη φορά. Ανάποδες Στροφές με δυναμική μελωδία αλλά και πλούσια ενορχήστρωση. Ο Φίλιππος Κελλάρης σ΄ ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο που το απογειώνει η βαθιά, αισθαντική λαϊκή φωνή του.

Η μοναδική φωνή του με το ιδιαίτερο χρώμα της, μας παρασύρει για ακόμη μια φορά, ενώ το ρεπερτόριο του είναι ασύγκριτο.

Ο τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα φρέσκο τραγούδι, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και θα γίνει σύνθημα.

Κυκλοφορεί από την Music Liberty και την music mirror.

Πώς Δεν Τρελλάθηκα

Φίλιππος Κελλάρης - Πώς Δεν Τρελλάθηκα

Φίλιππος Κελλάρης – Πώς Δεν Τρελλάθηκα. Σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

Ο Χαρισματικός και ταλαντούχος τραγουδιστής με τη ζεστή και καθαρή χροιά επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι. Μέσα από τη δυναμική του ερμηνεία και τη γνώριμη πια ενορχηστρωτική προσέγγιση, συνεχίζοντάς έτσι την συνεργασία του με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Μέξα. Από την Music Liberty και την music mirror.

Αυγουστιάτικο φεγγάρι & Σαν πεθάνω (Κουφάλες)

Φίλιππος Κελλάρης - Αυγουστιάτικο φεγγάρι & Σαν πεθάνω-cover

Φίλιππος Κελλάρης – Αυγουστιάτικο φεγγάρι & Σαν πεθάνω (Κουφάλες), 2 νέα single. Δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς η συνεργασία του με τον Ανδρέα Μέξα. Ο μουσικοσυνθέτης αλλά και βιρτουόζος του μπουζουκιού με μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια!

Η συνάντηση στο studio για την δημιουργία νέων songs στην πρώτη κοινή δισκογραφική εμφάνισή.

Ο συνδυασμός του λαϊκού στοιχείου αφήνει ένα ελληνικό «άρωμα» ανάμεσα σε ήχους και συναίσθημα. Οι μουσικές και τα τραγούδια ταξιδεύουν, φέρνουν τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς πιο κοντά. Άλλος ένας καρπός μιας σπουδαίας συνεργασίας με αμέτρητες πανέμορφες μουσικές αναμνήσεις.

Προπομπός αυτής της νέας δισκογραφικής προσπάθειας είναι δυο νέα τραγούδια με τίτλο «Αυγουστιάτικο φεγγάρι» & «Σαν πεθάνω (Κουφάλες)». Κυκλοφορεί από την Music Liberty και την music mirror.

Fox

Σχολιάστε