Χάρις Αλεξίου επιστρέφει

Χάρις Αλεξίου επιστρέφει στη δισκογραφία, με το πρώτο «Reworks Project», «ο άνθρωπος του κάβου».

Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, εμπιστεύεται ξανά ανθρώπους της νέας μουσικής γενιάς. Ουσιαστικά θα κάνουν επιλογή τραγουδιών από τους μουσικούς θησαυρούς της και θα τα μεταλλάξουν με την δική τους ματιά.

Νέοι παραγωγοί όπως και καλλιτέχνες, με τα ερεθίσματα της νέας εποχής, αγκαλιάζουν μουσικές και στίχους του ρεπερτορίου της. Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει θα τα ξανακούσουμε με σύγχρονο ήχο και μορφή.

Χάρις Αλεξίου επιστρέφει με το «ο άνθρωπος του κάβου», σε μουσική αλλά και στίχους της ίδιας. Είναι μία λυρική μπαλάντα της σαν αυτές που μας έχει χαρίσει και συγκινήσει τόσες φορές μέσα στην πολύτιμη διαδρομή της.

Τη συνολική επιμέλεια του project έχει ο Μάνος Θεοφίλου, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή έχουν ο Ερμής Γεραγίδης (Ermis) και ο Ισίδωρος Κιλούδης (Issy Beats).

Η αποτύπωση της ατμόσφαιρας του τραγουδιού στο video, γυρισμένο στην Άνδρο, στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού Φάρου Τουρλίτη, στην χώρα. Πρωταγωνιστής της ιστορίας ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Σπύρος Καψίλης και ο Steven Airth.

Η Χάρις Αλεξίου, ακούραστη συνεχίζει την καλλιτεχνική της δράση και σε άλλα πεδία της τέχνης. Μας συστήνει σήμερα το πρώτο «Reworks Project», το «ο άνθρωπος του κάβου». Το album θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 με πολλά από τα ωραιότερα τραγούδια της.

Σχολιάστε