Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ Ι&Α Σπανομάρκου

Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ Ι&Α Σπανομάρκου με Διεθνής απήχηση! Αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων, με φρέσκες ερμηνείες σε γνωστά Κάλαντα στο άλμπουμ “Christmas Magic”. Η μουσική επιμέλεια καθώς και η ενορχήστρωση είναι των αδερφών Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου.

Αυτό το project είναι η εκπλήρωση του οράματος της σκηνοθέτριας Κωνσταντίνας Νικολαΐδη για μία φρέσκια επανεκτέλεση των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων και εορταστικών τραγουδιών.

Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και χάρισαν τις υπέροχες ερμηνείες τους, είναι οι: Γρηγόρης ΒαλτινόςΕλένη ΚαρακάσηΒαγγέλης ΚονιτόπουλοςΒασίλης ΛέκκαςΜπέσυ ΜάλφαΚώστας ΜαρτάκηςΡένος Χαραλαμπίδηςκαι τέλος ο Σωτήρης Ψυλλάκης.

Πιθανή υποψηφιότητα Grammy

Πιθανή υποψηφιότητα για το πολυπόθητο βραβείο Grammy διεκδικεί το χριστουγεννιάτικο album “Christmas Magic”, στην κατηγορία Best Contemporary Christian Music Album. Μέχρι την ανάρτηση των τελικών υποψηφίων στα μέσα Νοεμβρίου, όπου θα ανακοινωθεί αν τελικά πέρασε στην επόμενη φάση. Έπειτα από την προκαταρκτική ψηφοφορία που διενήργησε η Ακαδημία Ηχογραφήσεων στις ΗΠΑ. Στην προκαταρκτική αυτή φάση, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 50 album στη συγκεκριμένη κατηγορία, μεταξύ των οποίων και το «Christmas Magic». Είναι μια μεγάλη παραγωγή της A PRIORI και της STROFINX με την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετριών Αρετής και Ιωάννας Σπανομάρκου, με υπέροχες εκτελέσεις αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, αλλά και των πανελληνίων καλάντων, της Πρωτοχρονιάς, των Χριστουγέννων αλλά και των Φώτων. Οι αδελφές Σπανομάρκου με το μοναδικό τους ιδιαίτερο κράμα ενορχήστρωσης με όργανα συμφωνικής ορχήστρας, διατηρώντας παράλληλα το στοιχείο της παράδοσης, ετοίμασαν αυτό το άλμπουμ με ερμηνείες αλλά και εκτελέσεις που σίγουρα θα μας συντροφεύουν για καιρό.

Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ Ι&Α Σπανομάρκου

Αδελφές Σπανομάρκου

Πρόσφατα οι αδελφές Σπανομάρκου ανέβασαν στα social media και βίντεο με απόσπασμα από τα backstage των ηχογραφήσεων με τον Κώστα Μαρτάκη.

Ανάμεσα στα τραγούδια, υπάρχει και μια πολυσυμμετοχική ερμηνεία ολόκληρης της υμνωδίας των Χριστουγεννιάτικων καλάντων, σε μία πολύ σπάνια και συλλεκτική δισκογραφική καταγραφή.

Τα μουσικά κομμάτια του άλμπουμ είναι:

1. Καλήν εσπέραν – Κώστας Μαρτάκης
2. Τρίγωνα κάλαντα – Ρένος Χαραλαμπίδης
3. Άγια νύχτα – Ελένη Καρακάση
4. Χιόνια στο καμπαναριό – Σωτήρης Ψυλλάκης
5. Ο μικρός τυμπανιστής – Βασίλης Λέκκας
6. Ω έλατο – Κώστας Μαρτάκης
7. Πάει ο παλιός ο χρόνος – Μπέσυ Μάλφα
8. Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Γρηγόρης Βαλτινός
9. Κάλαντα Θεοφανίων – Βαγγέλης Κονιτόπουλος
10. Κάλαντα Χριστουγέννων (ολόκληρη η υμνωδία) – Πολυσυμμετοχικό

Αδελφές Σπανομάρκου χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, τα τραγούδια μπορείτε να τ’ ακούσετε δωρεάν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες streaming. YouTube, Spotify, Deezer, Shazam, κ.α., ενώ είναι διαθέσιμα και στο Tik Tok.

Το άλμπουμ «Christmas Magic» κυκλοφορεί από την δισκογραφική Strofinx.

Σχολιάστε