Όλγα Μακρή – Αγάπη μου

Όλγα Μακρή – Αγάπη μου, το νέο single από την Spider Music. Είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Όλγας Μακρή ως ερμηνεύτρια αλλά υπογράφει και την μουσική. Στίχους έγραψε η Ευανθία Μάγνη ενώ την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Γιώργος Γιαννικόπουλος.

Την Όλγα την έχουμε γνωρίσει ήδη ως συνθέτρια. Έχει μελοποιήσει τραγούδια για την Κατερίνα Μελίτη αλλά και για τους Νικόλα Λάππα, Βαγγέλη Μακρή και την Rukiye.  Το «Αγάπη μου», μπορεί να είναι η πρώτη δουλειά που γνωρίζουμε την φωνή της Όλγας όμως σίγουρα θα μας κερδίσει. Περιμένουμε να ακούσουμε τι θα μας ετοιμάσει. Ένα ταλέντο που πραγματικά δεν σταματά να μας εκπλήσσει και νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που βρίσκεται στο δυναμικό της εταιρίας μας. 

Official links

facebookspider-music  – youtube

Όλγα Μακρή

Η Όλγα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από την ηλικία των 11 ετών ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στο αρμόνιο. Συνέχισε τις σπουδές της στο πιάνο στο Ελληνικό Ωδείο (Παράρτημα Μοσχάτου – Νέου Φαλήρου). αλλά και στα ανώτερα θεωρητικά. Έλαβε το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Η ενασχόλησή της με τη σύνθεση ξεκίνησε από την ηλικία των 14 ετών όπου συνέθεσε τις πρώτες της μουσικές δημιουργίες τις οποίες παρουσίαζε στις μαθητικές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου που φοιτούσε. Παράλληλα σπούδασε και αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μουσικών Σπουδών. Εργάζεται στο χώρο της μουσικής εδώ και δέκα χρόνια. Έχει εμπειρία τόσο σε μουσικές σκηνές αλλά και μονοήμερες κρουαζιέρες ως πιανίστρια – τραγουδίστρια. Ειδικότερα, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε γνώστες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Αυτό το χρονικό διάστημα διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Ωδείο Ορφέας. Επίσης πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και συνθέτει νέες δημιουργίες. 

Σχολιάστε