Αρχική » Άννα Κατσούλη – Μόνο να ΄ρθεις

Άννα Κατσούλη – Μόνο να ΄ρθεις

«Μόνο να ΄ρθεις»* ζητά η Άννα Κατσούλη* με το νέο της τραγούδι!

Πρόκειται για μια αδελφική σύμπραξη καθώς τη μουσική υπογράφει ο αδελφός της, Βασίλης Κατσούλης και τους στίχους η ίδια η ερμηνεύτρια. Στο video clip συμμετέχει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, σε ρόλο χορεύτριας!

Η Άννα Κατσούλη – με καταγωγή από τα Σφακιά και τη Σαντορίνη – προέρχεται από μια 12μελή υπερπολύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια. Στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα «Ηχαγωγός» πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της ενώ εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής.

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο «Κάθε νότα μου για σένα»*  τραγουδώντας για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών: 

Την ίδια χρονιά γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’ αγάπης και του έρωτα»*, που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media. Τον τελευταίο χρόνο διοργανώνει διαδικτυακές συναυλίες αλλά και τη μουσικοπαιδαγωγική διαδικτυακή δράση “Anna’sKidsproject»*. 

Το τραγούδι «Μόνο να’ρθεις»* ανήκει στο 2ο προσωπικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή» και κυκλοφορεί από τη Zoe Music Ltd.