Αρχική » Γιώργος Γερολυμάτος – Αυτό που με κρατάει ζωντανό

Γιώργος Γερολυμάτος – Αυτό που με κρατάει ζωντανό

Με μια ανέλπιστη συνεργασία συνεχίζει τις κυκλοφορίες της η FM Records. Αυτή τη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Χρήστος Παπαδόπουλος με την Μουσική που έγραψε πάνω στους στίχους του Νεκτάριου Παπαθεοδωρόπουλου. Όχημα τους τη φωνή του Γιώργου Γερολυμάτου.

Το αποτέλεσμα: Αυτό που με κρατάει ζωντανό, ένα δυνατό λαϊκό τραγούδι που αφηγείται μια πραγματική ιστορία.

Αυτή ενός πολύ καλού φίλου του στιχουργού, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. Παράλληλα με την μάχη που έδινε για την υγεία του, έδινε μάχη με τον εθισμό του στον τζόγο και το χρηματιστήριο. Και δυστυχώς  έχασε τα πάντα.

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, πάντα με το χαμόγελο, πάλευε για τη ζωή του και αναζητούσε την πραγματική επαφή και τις ελπίδες που πηγάζουν από αυτήν και όχι τις σχέσεις που στηρίζονται στην τεχνολογία, τα κινητά, την εικονική πραγματικότητα.

Είμαι ελεύθερος γι’ αυτό

δεν θα πιστέψω άλλο ποίημα

Αυτό που με κρατάει ζωντανό

που έχω  σπάσει τα δεσμά μου

Είμαι ελεύθερος γι’ αυτό

και παίρνω πίσω τα φτερά μου

Έπαιξαν οι μουσικοί: Χρήστος Παπαδόπουλος (μπουζούκι, μπαγλαμά), Σταμάτης Χρήστου (πλήκτρα), Περικλής Παπαδόπουλος (κιθάρες), Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Κωνσταντίνος Ρήγας (τύμπανα), Ενορχήστρωση: Σταμάτης Χρήστου & Ηχοληψία: Περικλής Παπαδόπουλος. Studio Χάριν Ευφωνίας. Mastering: Δημητράγγελος Δάγλας