Αρχική » ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Σκηνοθετική επιμέλεια ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΚΗΣ. Φιλική συμμετοχή ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει την παράσταση ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. Μια μουσική παράσταση με επιλεγμένα αποσπάσματα από το νέο του βιβλίομε τίτλο «Ο Υπασπιστής του Αυτοκράτορα» που κυκλοφορεί από τιςεκδόσεις Ψυχογιός. Μια αφήγηση που την ακολουθούν τραγούδια και τραγούδια που τα ακολουθεί αφήγηση.

Μια μουσική (αλλά όχι μόνο) παράσταση πολύ μακριά από τα αναμενόμενα!

Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, για λίγες παραστάσεις, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με την ηθοποιό Ιωάννα Παπακωνσταντίνου, τον μουσικό Χάρη Μιχαηλίδη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη μέσα από οπτικοακουστικά μέσα,θα μας χαρίσει μια παράσταση με κύρια όπλα του τον αφηγηματικό του λόγο και τη μουσική του. Τις δύο πλευρές της ίδιας φύσης που για πρώτη φορά «μπλέκονται» αρμονικά στην ίδια παράσταση.

Έξι χρόνια μετά το πρώτο του μυθιστόρημα, ο Φίλιππος είχε την ανάγκη -σε περίοδο πανδημίας- να ταξιδέψει στον χρόνο και σε τόπους κοντινούς και μακρινούς, θέτοντας ερωτήματα όπως:

Τι είναι αυτό που ορίζει τα βήματά μας; Είναι η μοίρα των ανθρώπων; Η τύχη; Κάποιος θεός;

Η ιστορία μιας πραγματικής ζωής, μέσα από τους μουσικούς διαδρόμους της πιο δημοφιλούς και επιδραστικής μπάντας, ανακατεύεται με την φανταστική ιστορία που αναδύεται μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου περιμένοντας, αιώνες τώρα, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να έρθει.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Κώστας Γάκης, καθώς η παράσταση αυτή, αποτελεί τον  προπομπό για τη μεταφορά του βιβλίου στο Θέατρο το 2022.

Συμμετέχουν:

Η ηθοποιός Ιωάννα Παπακωνσταντίνου: τραγούδι, αφήγηση

Χάρης Μιχαηλίδης: Κιθάρα, τραγούδι

Φιλική Συμμετοχή με οπτικοακουστικά μέσα: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κώστας Γάκης

Ηχοληψία: Νίκος Παππάς

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε Τετάρτη στις 21:30 για λίγες παραστάσεις

Πρεμιέρα: Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, 21:30

Διάρκεια: 90 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α ζώνη: 25€ / μειωμένο 20€ (Φοιτητικό ανέργων)

Β’ ζώνη: 20€ / μειωμένο 16€ (Φοιτητικό ανέργων)

Γ’ ζώνη: 15€ / μειωμένο 12€ (Φοιτητικό ανέργων)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ–WWW.MCF.GRTΙCKETSERVICES.GRVIVA.GRARTINFO.GR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2109213310

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) CovidFreeGR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη

έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

 *******
ΜΕΓΑΣΧΟΡΗΓΟΣ
 MCF
ΕθνικήΤράπεζα
 
ΧΟΡΗΓΟΣ
 MCF
ΔΕΠΑ
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 MCF
PricewaterhouseCoopers
ΣΥΜΜΑΧΙΑΓΙΑΤΗΝΕΛΛΑΔΑ

AthensHeart
ΔΩΡΗΤΕΣ MCF
KARANTZAS AND PARTNERS LAW FIRM

GRUPPO GEMELLO
ΘΕΣΜΙΚΟΙΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ MCF
ΥπουργείοΠαιδείαςκαιΠολιτισμούτηςΚύπρου
ΑνώτατηΣχολήΚαλώνΤεχνών
ΕυρωπαϊκόΠανεπιστήμιοΚύπρου
ΣπίτιτηςΚύπρου -ΜορφωτικόΓραφείοΚυπριακήςΠρεσβείας
ΔήμοςΑθηναίων
EFFE-Europe for Festivals, Festivals for Europe
LIKE- European Regions and Cities for Culture

ΘΕΣΜΙΚΟΙΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΙΜΚ
ΕΡΤ
ΠΡΩΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΥΤΕΡΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, KOSMOS

COSMOTETV
FOXNETWORKSGROUP

ΧΟΡΗΓΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΙΜΚ
ΤΑΝΕΑ  Ιn.gr  Αθήνα 9,84 , Tvxs,  The TOC.gr     
Το Ποντίκι   Monopoli.gr, Culturenow.gr Pepper 96,6 fmAthensVoiceRadio 102.5, Στο Κόκκινο 105,5, overfm 104,9 infowoman, infokinds, infokindscy
Clickatlife.gr  Onlytheater.gr, noisyart&musicsocialnetwork,  TheGreekPlayProject,    ForFree.gr,  tetragwno.gr, mikrofwno.gr,  topconsept,

In2life.gr  Artandpress.gr Artplay.gr Theatromania.gr  Webmusic.gr    
Ngradio, Amagi.gr Boemradio.com,   ΚromaMagazine Theatermag.gr, Sinwebradiotocradio.grcitytag_theAthensguide,streetradio, CityKidsGuide.com , travel4kids,kidsproject