Χρήστος Αλεξάνδρου στο ρόλο του πρίγκιπα Βλαδιμίρ του Κιέβου

Χρήστος Αλεξάνδρου στο ρόλο του πρίγκιπα Βλαδιμίρ του Κιέβου. Πρωταγωνιστεί στη ροκ όπερα “The Story of Princess Anna Porphyrogenita”.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Αλεξάνδρου αλλά και ηθοποιός που λατρεύουν οι Ομογενείς μας, στο ρόλο του πρίγκιπα Βλαδιμίρ του Κιέβου σε μία παράσταση που κέρδισε τις εντυπώσεις στην Αμερική.

Η ιστορία της πριγκίπισσας ´Αννας Πορφυρογέννητης είναι ένα συναρπαστικό, ιστορικό και πολιτισμικό ταξίδι αφηγημένη μέσα από μουσική, χορό και θέατρο, και βασισμένη στα βυζαντινά έπη της Πηνελόπης Δ .

The Story of Princess Anna Porphyrogenita_Χρήστος Αλεξάνδρου
The Story of Princess Anna Porphyrogenita_Χρήστος Αλεξάνδρου

Η νέα εκδοχή της ροκ όπερας. Πορφύρα ρίχνει φως στη σχέση της ´Αννας Πορφυρογέννητης με τον πρίγκιπα Βλαδιμίρ του Κιέβου. Μια σχέση που τάραξε τον Βυζαντινό κόσμο.     

Η παράσταση πρώτο παίχτηκε στον ιστορικό συναυλιακό χώρο Carnegie Hall καθώς και Off-Broadway.

Διαδραματίζεται στο 988 μ.χ., μια ηρωική περίοδο όπου ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου ήταν ο Βασίλειος Β’.

Στην παράσταση συμμετείχαν επίσης. Στο χορό, μαθητές του ελληνικού σχολείου St. Demetrios καθώς και μέλη του Λαογραφικου Ομίλου Αμερικής (Greek American Folklore Society) με γνήσιες παραδοσιακές στολές. 

Fox