Παντελής Κυραμαργιός – No Pasaran

Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran – Προσωρινά Αιώνιοι, νέο άλμπουμ. Συμμετέχουν: Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας αλλά & ο Χρήστος Μάστορας. Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τα έσοδα από το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι» θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Παρουσίαση Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Club – Σταυρός του Νότου, .Είσοδος Ελεύθερη Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 9226975.

Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran - Προσωρινά Αιώνιοι Τα έσοδα από το άλμπουμ  θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα..

Ο Παντελής Κυραμαργιός κυκλοφορεί από την Panik Records, το νέο του άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι». Μαζί του οι «No Pasaran». Συμμετέχουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Χρήστος Μάστορας επίσης και ο Αφανής Ήρωας. Το άλμπουμ ακροβατεί σε διάφορα είδη με κοινό παρανομαστή μια ομάδα με ετερόκλητες απόψεις.

Ο Παντελής Κυραμαργιός & οι «No Pasaran» παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Club – Σταυρός του Νότου, με ελεύθερη είσοδο. Κοντά τους οι Γιατροί του Κόσμου. Μοιράζονται μαζί τους τη σκηνή ο Γιάννης Κότσιρας, ο  Γιάννης Κούτρας & ο Χρήστος Μάστορας.

Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran - Προσωρινά Αιώνιοι

Τα τραγούδια έχουν χαρακτηριστικά ονείρου, συνειδητό αλλά και ασυνείδητο, συγκρούονται και προκύπτουν κόσμοι που έχουμε ανάγκη να βρεθούμε. Μέσα τους αντιστεκόμαστε, επικοινωνούμε, κρυβόμαστε, αλλάζουμε, κατανοούμε, ανακαλύπτουμε, ερωτευόμαστε.

Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα όνειρα.  Γι’ αυτό θεωρώ ύβρη το να γράφεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι σπάνια και οφείλουμε να τη ζούμε. Το ειλικρινές τραγούδι, το αποκαλυπτικό, αφορμάται από σκοτεινή πνευματική ύλη και φτάνει σε μορφή φωτός στον ακροατή.

Αυτά εδώ τα τραγούδια έγραψα την τελευταία διετία και το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι», όπως και τα προηγούμενα, αποτελεί μία χρονογραφία. Μια πατημασιά στο άπειρο. Για να μπορώ να παρατηρώ τη διαδρομή. Την αλλαγή που μας προσφέρει το πέρασμά μας στο χρόνο. Παραδίδεται με αγάπη σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους «No Pasaran» για την καινούργια ματιά αλλά και όσους άλλους μουσικούς και ηχολήπτες έλαβαν μέρος για την βοήθειά τους. Την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Κούτρα, τον Χρήστο Μάστορα και τον Αφανή Ήρωα για το μοίρασμα. Είμαι ευγνώμων. Την Κυριακή Αιλιανού και τη Ζαμπία Καζάνα για την υποστήριξη. Τον Νίκο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Καραγιάννη στην Panik για την προσπάθειά τους να με εισαγάγουν στην ψηφιακή εποχή. Τον Γρηγόρη Ψαλτάκο και τον Γιάννη Μαργετουσάκη για τα αναρίθμητα δώρα. Τέλος, τους δικούς μου ανθρώπους για την ομορφιά και την αγάπη με μια τόση δα αναφορά στη Χαρά που βρίσκεται μέσα στο καθετί.

Καλή αντάμωση! Και Ζήτω Παντελής Κυραμαργιός.

No Pasaran: Ντραμς: Άκης Γαβαλάς, Μπάσο: Γιάννης Γρυπαίος, Έγχορδα: Γιάννης Ταυλάς και τέλος πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης.

Παντελής Κυραμαργιός: instagram, facebook, youtube, επίσης spotify.

Panik World: Website, Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.

Fox